French Balayage: horúci vlasový trend

French Balayage je fenomén, ktorý už pomerne dlho hýbe nielen kaderníckym svetom. A jeho sláva rozhodne nie je na ústupe. Poznávacím znamením tohto spôsobu zosvetlenia vlasov je prirodzenosť, neutralizácia a vysoký lesk. Práve vďaka tomu dosiahol obrovskú popularitu a milujú ho kaderníci i ženy na celom svete. Patríte medzi ne aj vy?

Od roku 2018 L'Oréal Professionnel ponúka French Balayage - dvojfázovú službu, vďaka ktorej sa farba s vlasmi dokonale prelne a vlasy získajú neutralizovaný vysoký lesk. Profesionálna technika balayage od L’Oréal Professionnel je na mieru všetkým ženám od blondínok po brunetky. Kombinuje dokonale prelínané zosvetlenie s vyživujúcou farbou, ktorá neutralizuje teplé tóny a dodáva vlasom lesk. Služba je dostupná iba v salóne, v domácom prostredí je neuskutočniteľná.

Pre ktoré typy vlasov je vhodná balayage

Krátka a stručná odpoveď znie: takmer pre všetkých. Pokiaľ sa ale potrebujete uistiť, že sú v tejto množine aj vaše vlasy, prečítajte si podrobnosti. 

 

Francúzsku balayage v posledných rokoch preslávili hollywoodske celebrity s hustou dlhou hrivou. Zvyčajne vyzerajú, že sa práve vrátili z pláže. Prirodzený vzhľad je hlavným dôvodom, prečo ženy po celom svete balayage volia. Nemusíte však byť práve hviezdou z chodníka slávy, aby ste si mohla dopriať nadčasový look balayage. 

 

Nechajte balayage na expertovi 

Hodí sa pre blondínky aj pre brunetky, pre jemné aj pevné vlasy, dopriať si ju môžete na dlhé aj kratšie vlasy. Balayage dobre vyzerá na rovných, vlnitých aj úplne kučeravých vlasoch. Má to jediný háčik – vyberte si kaderníka, ktorý má s balayage skúsenosti. Domácemu farbeniu sa radšej vyhnite úplne. Práve skúsený expert dokáže zhodnotiť, aký postup a prostriedky zvoliť, aby vám výsledok maximálne lichotil. 

Objavte French Balayage Milky, novú French Balayage pre rozjasnené milky - béžové tóny

 

Milky Blonde je rodina super trendy odtieňov, ktoré nájdete v móde aj medzi celebritami. Tento trend sa stal virálnym na sociálnych sieťach a na TikToku dosiahol hashtag  #MilkyBlonde vyše 14,5 miliardy pozretí. L’Oréal Professionnel sa v tejto sezóne inšpiroval týmto trendom a vytvoril nový svet farieb, ktorý dosiahol so špecifickým protokolom pre balayage. 

 

Ide o profesionálnu službu v 2 krokoch a jedinečnú techniku French Blayage, preto ju zaraďujeme medzi salónne služby. Je rozdelená na dva hlavné kroky s použitím tých najlepších produktov:  

 

Krok 1: zosvetlenie vlasov použitím fialového zosvetľujúceho balzamu Blond Studio 8 Bonder Inside od L’Oréal Professionnel. 

 

Krok 2: na mieru upravené mliečne receptúry vďaka tón v tóne kyslej gloss farbe Dia light. 

 

Služba je vhodná pre všetky typy vlasov, výsledkom bude plynulý prechod milky - béžových tónov, pre rozjasnené vlasy s mliečnym nádychom.  

V prípade balayage sa ale radšej vždy zverte do rúk svojho obľúbeného experta v profesionálnom kaderníckom salóne. 

 
Sú k tomu hneď tri dobré dôvody. 

 

1. Naozaj prirodzený vzhľad
  

Balayage vyzerá prirodzene, a čo je prirodzené, máme tendenciu považovať za jednoduché. Lenže vytvoriť nerušený prirodzený dojem dokážu len skúsení majstri. Za výsledkom, ktorý prirodzene prežiari tvár, presvetlí vlasy a dodá energiu, stoja hodiny a hodiny praxe. 

 

2. Kaderník presne vie, čo vaše vlasy potrebujú 

 

Kaderník totiž najskôr zistí, čo presne potrebujete, čo sa hodí pre váš typ vlasov a pleti. Potom podľa svojej analýzy vyberie správne produkty. S najväčšou pravdepodobnosťou vám navrhne použiť ošetrenie radom Metal Detox, ktorý znižuje lámavosť vlasov až o 87%* při každej službe farbenia a zosvetľovania. 

*Inštrumentálny test: prípravná starostlivosť Metal Detox + technická služba + šampón + maska.

 

3. Nechajte prehovoriť skúsenosti a kadernícke umenie 

 

Až po diagnostike začne kaderník pracovať priamo na vašich vlasoch. Postupuje podľa rôznych techník, ktoré vyberá tak, aby vám čo najviac lichotili. Do svojej práce prepisuje seba a svoje umenie. O vaše vlasy sa okrem toho stará, aby neboli po zosvetlení a farbení rozlámané a suché. Kadernícke salóny značky L'Oréal Professionnel navyše ponúkajú unikátnu francúzsku balayage. Či už si zvolíte jemnú a rozjasňujúcu balayage, alebo sexi bez pruhov, či extrémnu bez teplých odleskov, vždy si môžete byť istá, že bude dokonale prirodzená.